Elektronske tehnice

Zaupajte nam, da va svetujemo pri izbiri različnih elektronskih tehnic. Izdelki imajo ustrezne certifikate in standarde. Že vrsto let razvijamo svoje elektronske tehnice in zastopamo ter sodelujemo s priznanimi proizvalci kvalitetnih elektronskih celic.

elektronske-tehnice-za-imk-za-page

ARHIV – NAPRAVE NISO VEČ V PROIZVODNJI ! Elektronske tehtnice lastne proizvodnje. V okviru možnosti zagotavljano vzdrževanje in rezervne dele! 

  WWT – brezžični tehtalni modul

Modul je primeren za uporabo v javnem prometu v Sloveniji ter v ostalih državah EU. Preskusni certifikat SI 07-05TC-003 je izdan na podlagi mednarodnih priporočil za izdelavo neavtomatskih tehtnic WELMEC 2.1 in standarda EN 45501.
Več >>

  Elektronska tehtnica – IMK TRI

Tehtnica je certificirana za uporabo v javnem prometu v Sloveniji ter v ostalih državah EU. Pri izdelavi so bila upoštevana mednarodna priporočila za izdelavo neavtomatskih tehtnic OIML R-76 in standard EN 45501.
Več >>

  Elektronska tehtnica – IM 227

Elektronski instrument je namenjen za točna in enostavna merjenja mase v prehrambeni, kemični in podobnih industrijah in je sestavni del elektromehanske tehtnice. Namenjen je za obdelavo in prikaz podatkov o merjeni masi.
Več >> 

  Tehnološka dozirna tehtnice – TDT216

S tehnološko dozirno tehtnico TDT 216 upravljamo doziranje ene ali več komponent v tehtnico. Primerna je za uporabo v vseh panogah industrije, kjer se dozirajo sipki ali tekoči materiali.
Več >> 

  Večkanalni ojačevalnik mV signalov – IM228

Merilni instrument IM 228 uporabljamo v industriji, kjer z elektromehanskimi pretvorniki na bazi merilnih lističev merimo maso, silo, nivo, tlak in druge fizikalne veličine.
Več >> 

  Ojačevalnik mV signalov – SGA02

Uporabljamo ga v industriji, kjer z elektromehanskimi pretvorniki na bazi merilnih lističev merimo maso, silo, tlak, nivo ali druge veličine.
Več >> 

  Ojačevalnik mV signalov – SGA05

Pretvorniki z merilnimi lističi imajo tipično vhodno upornost od 120 do 1000 Ohm. Vzbujamo jih z enosmerno napetostjo. Izhodni signali takih pretvornikov so diferencialni, v razredu nekaj mV. Probleme napajanja in ojačevanja takih pretvornikov rešuje ojačevalnik SGA05.
Več >> 

  Elektronska tračna tehtnica – TT225R

TT225R je naprava za prikaz in obdelavo podatka o pretoku materiala. Pri tem meri obtežbo in hitrost transportnega traku oz. reakcijsko silo na odbojni plošči.
Več >>